Laci bácsi

Szóval akkor kezdjük a bemutatást,
szépen sorban, minden héten egyet.
Itt van mindjárt elsőnek, az egykori Fáraó Taxi motorja, aki szinte egymaga volt a Fáraó Taxi, az utolsó években….
Ő a sokak által jól ismert “Laci bácsi”, akit a sport, a kosárlabda hozott városunkba.
Kopott Fiat Bráváját, kettesekkel az oldalán mindenki látta már a városban alacsonyan repülni. Aztán egyre jobban lassult, míg végül egy ezüst Zafirában tűnt fel az Euro Taxi csapatát erősítve.
Ő az egyik alapítótagunk, így vall magáról.

Sport utáni élet!
Nem gondoltam volna, hogy a csapatjáték utáni időszakomban egy autóban fogom tölteni az időmet. 10 éve választottam ezt a foglalkozást, a taxizást. Az első időkben fura volt, hogy sok ismeretlen emberrel találkoztam. Fontos volt, hogy társaságban (csapatban) dolgozhatok. Így a nehézségeken is könnyebben át lehetett lépni. Fiatalokkal, 10-12 évvel fiatalabb srácokkal dolgoztam együtt, akik engem is fiatalon tartottak. 9 évig dolgoztam egy társaságnál. Bízom benne, hogy az Euro 700 Taxinál is legalább ennyi időt fogok eltölteni. Családos ember vagyok, két fiú gyermek büszke apukája, aki a párjával próbálja terelgetni a fiúkat a helyes útra. Csapatunk célja, hogy a növekvő utas létszámunkat minőségi szolgáltatással tudjuk fuvarozni.
Sportolóként, és sportvezetőként magyar bajnoknak mondhatom magam. Mostani tevékenységemben is az a célom, hogy a csapatban, ahol dolgozom vezető szerepet töltsünk be, a város személy szállításában.

“Laci bácsi”, törzsutasunkkal, “Moli kapitánnyal”, a Rádió Most promóciós vezetőjével.

EURO 700 TAXI  BLOG fényképe.
EURO 700 TAXI  BLOG fényképe.
EURO 700 TAXI  BLOG fényképe.
EURO 700 TAXI  BLOG fényképe.
Helló Világ!<< >>Kaiser Tomi

About the author : Turáni Tivadar